Kohus saatis mõrvari 18 aastaks vangi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP / Scanpix

Viru maakohus saatis teisipäeval 18 aastaks vangi mehe, kes süüdistuse järgi mõrvas mullu kevadel ühe mehe ning üritas elu võtta ka teiselt.

Kohus leidis, et 34-aastase Jevgeni süü mõrvas ja mõrvakatses on tõendatud. Mehele määratud 18-aastane vangistus on vaid kaks aastat lühem maksimaalsest ajaliselt piiritletud karistusajast.

Süüdistuse kohaselt tungis Jevgeni eelmise aasta ööl vastu 11. maid Jõhvis Rakvere tänaval asuva baari Privaat vahetus läheduses kallale kahele mehele, keda ta korduvalt pussitas. Saadud vigastuste tagajärjel suri sündmuskohal 33-aastane mees, teine kannatanu, 32-aastane mees sai eluohtlikke vigastusi ning kiirabi viis ta haiglasse.

Politsei pidas pussitaja vahetult pärast veretööd kinni ja mees viibib sellest ajast saati vahi all. Kohtueelse uurimise lõppedes sai Jevgeni süüdistuse mõrvas ja mõrvakatses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles