Jõulukuul pikenevad postkontori töötajate tööpäevad

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postkontor Valgas.
Postkontor Valgas. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Selleks, et kõik jõuaksid oma jõulupakid ning jõulukaardid aegsasti teele panna, on detsembrikuus  suuremad postkontorid avatud tavapärasest kauem.

47 postkontorit üle Eesti on edaspidi avatud kauem nii tööpäevadel kui ka nädalavahetustel, teatas Eesti Post. Samuti on mitmed postkontorid erandkorras avatud ka pühapäeviti.

Eesti Posti jaeäri üksuse juhi Pille Kauberi sõnul võimaldavad pikemad lahtiolekuajad külastada postkontorit ka õhtuti pärast tööpäeva või nädalavahetusel. «Me soovime, et ükski kingipakk või jõulukaart ei jääks saatmata pelgalt seetõttu, et postkontor pole piisavalt kaua avatud - seepärast otsustasimegi suuremad postkontorid avada ka õhtustel aegadel ning pühapäevadel,» selgitas ta.

Kuna jõulukuul on paki- ning kirjamahud peaaegu kahekordsed, siis jääb Kauber lootma ka klientide mõistvale suhtumisele. «Töötame jõulukuul suuremates koosseisudes ning kõik klienditeenindajad annavad endast parima, et kõik inimesed saaksid võimalikult kiiresti teenindatud,» ütles ta.

Kõige täpsema ning ajakohasema info konkreetse postkontori lahtiolekuaegade kohta leiab Omniva kodulehelt.

Kes aga jõulumöllu üldse vältida soovib, saab oma saadetised teele panna pakiautomaatidest, mis on hõlpsasti ligipääsetavad ning avatud ööpäevaringselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles