Kohtumäärust ei kuskil: Rein Kilgist kirjutatud raamat on taas poelettidel

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Kilk.
Rein Kilk. Foto: «Radar»

Kuna ärimees Rein Kilgi advokaadibüroolt ei tulnud raamatuäridele peale kirja enam midagi, on Kilgi tegemistest pajatav raamat «Kaval kilk ja kaksteist lolli» tänasest taas müügil.

Rahva Raamat pidas algselt, pärast Kilgi advokaadibüroolt kirja saamist, mõistlikuks raamatu müük peatada, et anda Kilgi esindajatele mõistlik aeg hagi tagamise määruse esitamiseks. «Kuna Rein Kilk ja tema advokaadid ei esitanud meile nõutud ajaks kohtumäärust, mis kohustaks raamatu levitamise peatama, ega esitanud ühtegi tõendit selle kohta, et nõue on kohtusse esitatud, siis jätkab Rahva Raamat raamatu levitamist,» selgitas täna raamatuäri turundusjuht.

Postimees kirjutas 24. novembril, kuidas Rahva Raamat otsustas Rein Kilgist kirjutatud raamatu advokaadibüroolt saadud kirja tõttu lettidelt korjata. «Usun, et eelkõige on raamatukauplused kui väga soliidsed asutused ise huvitatud, et igasugu sopp nende õilsaid riiuleid ei reostaks,» selgitas toona oma käiku Kilk ise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles