Mart Meri sai Kultuurilehe nõukogu esimeheks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Meri
Mart Meri Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Sihtasutuse Kultuurileht nõukogu valis kolmapäeval nõukogu uueks esimeheks Mart Meri.

SA Kultuurileht nõukogu valis kolmapäeval aset leidnud korralisel koosolekul Urmas Klaasi asemel nõukogu uueks esimeheks Mart Meri, teatas sihtasutuse esindaja BNS-ile. Sihtasutuse juhatuse esimehena jätkab Toomas Väljataga.

Kultuuriminister Indrek Saar nimetas Mart Meri nõukogu liikmeks alates 27. novembrist. Nii Saar kui ka Meri kuuluvad Sotsiaaldemokratlikku Erakonda.

Lisaks arutas nõukogu mitmeid kultuuriväljaannete igapäevase tööga seotud küsimusi ja kinnitas sihtasutuse tuleva aasta eelarve.

SA Kultuurilehe nõukogu liikmed on Paavo Nõgene, Asta Trummel, Karl-Martin Sinijärv, Märt-Matis Lill, Piret Saluri, Evelin Karindi-Kask.

Mart Meri on eesti filoloog ja poliitik. Ta töötas aastatel 1996–2006 ajakirja Keel ja Kirjandus peatoimetajana. Alates 1. septembrist 2007 on Meri Eesti Instituudi tegevjuht.

Meri kuulus riigikokku aastatel 1999–2003, 2006-2007 ning 2011-2015.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles