«Kahe mehe mahalaskmine polnud tol ajal mingi uudis!»

Joosep Värk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajad muutuvad ja inimesed koos sellega – omaaegsest poliitikareporterist Kalle Muulist sai sel kevadel parlamendipoliitik.
Ajad muutuvad ja inimesed koos sellega – omaaegsest poliitikareporterist Kalle Muulist sai sel kevadel parlamendipoliitik. Foto: Tairo Lutter

Kalle Muuli on osav suhtleja – esimese asjana räägib ta mulle loo sellest, kuidas 4. aprillil 1990 (muide, kolm päeva pärast minu sündi) ilmus tema esimene (ja ühtlasi viimane!) intervjuu vastvalitud peaministri Edgar Savisaarega. See sai tehtud jooksu pealt, aga trükiti ära ajalehe Edasi esiküljel. Kuus küsimust ja kuus sisutühja vastust. Muuli, Eesti poliitikaajakirjanduse üks pioneere, oskab n-ö jääd murda, samas on tal eeltöö alati tehtud.

Nüüd sai Muulil valmis raamat Vilja Savisaar-Toomasti kujunemisest poliitikuks. See on tema neljas raamat ja pole vist vale öelda, et tegemist on juba sarjaga. Esimeses kolmes raamatus keskendus ta suurtele poliitilistele sündmustele ja erakondadele, ent nüüd vaid ühele inimesele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles