Otseülekanne: seiklussportlased räägivad MMil kogetust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illustratiivne foto. Klubi Xdream Võrtsjärvel peetud seiklussarja kanuuetapil pidid osavõtjad järve väga madala veetaseme tõttu ka kaldaäärseid mudavälju ületama.
Illustratiivne foto. Klubi Xdream Võrtsjärvel peetud seiklussarja kanuuetapil pidid osavõtjad järve väga madala veetaseme tõttu ka kaldaäärseid mudavälju ületama. Foto: Tõnu Hendrikson

Laupäeval kogunevad kohvikus Wabadus Eesti seiklusspordi eliit ja tulised fännid kuulama vahetuid emotsioone seiklusspordi MMilt, mis toimus Pantanal Brasiilias. Postimees teeb otseülekande, mis saab alguse kell 19.30

Seiklusspordi kõrgklassis on eestlased varemgi olnud edukad, kuid ACE Adventure Racing Team poolt saavutatud MMi 5. koht on parim senistest saavutustest.

«Väga närvesööv oli jälgid «omade» võistlust Brasiilias erinevate veebilehtede vahendusel, kuid nad olid tublid ja tõid koju erakordse tulemuse,» kommenteeris Xdreami peakorraldaja Sten-Eric Uibo.

Seiklusklubi Xdream on üle 12 aasta kasvatanud Eesti seiklejates spordipisikut. «Seiklusvõistlused on mitmekülgsed ja pakuvad kõikide kestvusalade harrastajatele osavõturõõmu ning kunagi ei puudu ka mõtlemapanevad lisaülesanded,» selgitas Uibo. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles