Pidu! Luksuslik produtsent Lapalux esineb laupäeval Von Krahlis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luksuslik produtsent Lapalux esineb laupäeval Von Krahlis
Luksuslik produtsent Lapalux esineb laupäeval Von Krahlis Foto: promo

Enne jõule, 12. detsembril toimub Von Krahli teatris üks korraliku energiakiirgusega pidu, mille peaesinejaks ei keegi muu kui inglise elektroonikaprodutsent Lapalux.

Passi järgi Stuart Howardi nime kandva Lapaluxi debüütalbum «Nostalchic» ilmus 2013. aastal Flying Lotuse plaadifirma Brainfeeder alt. Selle tooraineks lammutas ta laiali poplugude konstruktsiooni ning segas selle tulemusel saadud meloodilise selgroo, luupiva vokaali ja kolisevad trummid kokku hinge ja hõnguga RnB IDM’iks.

Howardi aprillis ilmunud teine album «Lustmore» on võrreldes debüüdiga natukene rohkem popim ja konkreetsem. Tsiteerides Valner Valmet: «See on kompromiss laiema maitsega.» Artisti enda sõnul on «Lustmore» aga kujuteldav visuaalne kogemus, mille helid tuletavad talle alati meelde kultusfilmi «The Shining» baaristseeni ja selle psühholoogilist hullust ja veidrust. Dazed & Confused on seda vanade filmide soundtrack’idest inspireeritud plaati nimetanud aga alternatiivseks heliribaks «Blade Runnerile» või 2001: «Kosmoseodüsseiale».

Lisaks Lapaluxile astuvad üles Mihkel Sirelpuu, Hanna-Stella Haaristo, Triin Niinemets ja Firejosé.

Üritus Facebookis.

Eelmüügi piletid soeta siit.

Pilet 8 eurot eelmüügist, 10 eurot enne 01:00, 12 eurot peale 01:00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles