Reedel avab X-Gamesi võitja Eero Ettala Eesti lumelauahooaja filmilinastuse ja traditsioonilise peoga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
X-Gamesi võitja Eero Ettala
X-Gamesi võitja Eero Ettala Foto: promo

Sel reedel, 11. detsembril,  toimub Erinevate Tubade Klubis traditsiooniline lumelauahooaja avapidu. Erikülalisena avab sel aastal hooaja üks maailma parimaid lumelaudureid ning 2010. aastal  X-Gamesi  kullavõitja Eero Ettala, kelle dokumentaalfilmi «Ender» ainsat kinolinastust saab samal õhtul vaadata Solarise kinos koos laualegendi Ettala endaga.

Soome lumelaudur Eero Ettala on kahtlemata lumelauamaailma suurimaid pioneere. Oma 15 aastase karjääri jooksul on Ettala avaldanud mitmeid hullumeelseid videosid, võitnud X-Gamesi kuldmedali slopestyle stiilis, pidanud võitlema paljude vigastustega ning seisnud kindlalt lumelauaspordi arengu eesrindel.

Foto: promo

Pablo Filmsi ja Red Bull Media House’i koostöös valminud film heidab ausamalt kui kunagi varem karmi pilgu lumelauduri igapäevasesse ellu ning lumelauatööstuse arengusse. Ainult 11. detsembril Solarise kinos linastuva seansi juhatab sisse Eero Ettala isiklikult. 

«Film räägib lumelauduri karjäärist, ühe mehe sihikindlusest, kangekaelsusest ning mida nende iseloomuomadustega saavutada võib. See julgustab kõiki inimesi endasse uskuma ning püüdma oma unistusi ilma hirmuta,» kommenteerib Ettala valminud linateost.

Pärast kinoseanssi suundutakse Erinevate Tubade Klubisse, kus kell 21:00 saab sporditeemalise viktoriiniga alguse Lumelauahooaja avapidu. 

Südaööpaiku avab Eero Ettala lumelauahooaja traditsiooniliselt relakaga lumelaua läbi lõigates. Lavale astuvad Genka ja Pühamüristus.

Peo link Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles