Erki Pärnoja: “Muusika loomine peab tulema stressivabalt”

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erki Pärnoja, Marti Tärn ja ungarlane Aron Porteleki käisid enne Pärnu kontserti oma triot tutvustamas Porteleki kodumaalgi.
Erki Pärnoja, Marti Tärn ja ungarlane Aron Porteleki käisid enne Pärnu kontserti oma triot tutvustamas Porteleki kodumaalgi. Foto: Laura Arum-Lääts

Läinud nädalavahetusel võis näha Pärnus tuntud kitarristi Erki Pärnoja, kelle tõi kodulinna esinemine Eesti-Ungari trio koosseisus.

Trio Porteleki-Tärn-Pärnoja kontserdiks oli eriline põhjus: 1. detsembril nägi ilmavalgust nende debüütalbum, mille esitlused möödunud nädalal üle Eesti aset leidsid. Vähe sellest, üleeile andis Erki Pärnoja välja oma esimese sooloalbumi “Himmelbjerget”.

Enne Pärnu ülesastumist Korter13s heitsid tuntud eesti džässmuusik, (kontra)bassist ja bändi ninamees Marti Tärn, Budapestist pärit trummar ja vioolamängija Aron Porteleki ning Eesti üks kuulsamaid kitarriste, pärnakas Erki Pärnoja valgust mullu suvel loodud trio tegemistele ja värskeimale plaadistatud loomingule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles