Puugi külas sõitis auto kraavi

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maanteekraav. Pilt on illustratiivne.
Maanteekraav. Pilt on illustratiivne. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Päästeameti Lõuna päästekeskusel olid läinud ööpäeval käed-jalad tööd täis. Tegeleda tuli nii teele langenud puudega kui ka kraavi sõitnud autodega.

Täna öösel kell pool kaks käisid päästjad Valgjärve vallas Puugi külas, kus kõrvaldasid kraavi sõitnud auto süttimisohu. Kahe viga saanud inimesega tegelesid kiirabitöötajad.

Teele langenud takistusi pidid päästjad kõrvaldama kahel korral: täna varahommikul enne kella kuut käidi Põlva vallas Adiste külas eemaldamas teelt murdunud puud, eile keskpäeval laekus aga teade, et Rannu alevikus Järveotsa tee ääres on murdunud elektripost ja liinid on maas. Päästjad turvasid elektrikute tulekuni ohuala.

Kaks väljakutset oli ka tulekahjude tõttu. Eile päeval põletati Rõngu vallas Kirepi külas vana laudahoone varemetes puitmaterjali ja prahti. Kohale saadetud päästjad selgitasid põletajatele lõkketegemise tuleohutusnõudeid.

Pealelõunal süttis Põlvas Pärnaõie tänaval asuva puidutööstuse saepurupunkri katusel tolm. Töötajad summutasid leeke voolikust vett lastes. Päästjad loputasid omakorda punkri veega üle ning kontrollisid edasist tuleohutust termokaameraga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles