Pet Shop Boys tutvustab Eesti moebrändi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kostüümid
Kostüümid Foto: Baltika, Ivo Nikkolo

Äsja maailmale esitletud Tallinnas filmitud Pet Shop Boysi uues muusikavideos «Together» säravad artistide kostüümidena Eesti moemärgi Ivo Nikkolo rõivad.
 


Ivo Nikkolo turundusjuhi Mervi Lille sõnul sooviti kaubamärgilt rõivaid videos olnud pidulikku tantsustseeni. «Loomulikult olime nõus, see on suurepärane võimalus eesti moeloomingut suurte meediakanalite nagu BBC ja MTV ning ka Youtube´ i vahendusel kogu maailmale tutvustada.»

Videos kasutatud Tallinna Tantsuakadeemia tantsijate rõivad pärinevad kaubamärgi 2010. aasta talvisest peokollektsioonist, mis jõuavad kohe-kohe ka kauplustesse müügile. Samuti on videos kaks unikaalset showkollektsiooni kleiti, mis on loodud disainerite Eve Hansoni ja Ivo Nikkolo poolt.

Mervi Lille sõnul on Ivo Nikkolo märgi rõivaid kasutatud muusikavideotes ka varem – näiteks mullu Eestis kõige enam muusikaauhindu noppinud bändi Popidiot videos «Friday's Revenge».

Muusikavideo Pet Shop Boysi singlile «Together» filmiti oktoobris Tallinnas. Koreograafia lõi Märt Agu Tallinna Tantsuakadeemiast, video režissööriks on Peeter Rebane. Singel ilmub 29. novembril Pet Shop Boysi parimate lugude kogumikalbumil «Ultimate». Pet Shop Boys on maailmas müünud üle 100 miljoni plaadi ning neid peetakse Briti muusikaajaloo üheks edukamaks duoks. Nad on võitnud kolm Briti muusikaauhinda ja kandideerinud kuus korda Grammyle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles