Näide osaliste eriarvamustest

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel andis tootmisjuht Markole kirjaliku teate, et samal päeval lõpetatakse temaga töösuhe poolte kokkuleppel. Mees kirjutas teatisele, et on sellega tutvunud, lisas allkirja ja kuupäeva.

Esmaspäeval tööle tulles Marko enam tootmishoone väravast kaugemale ei pääsenud. Helistamisel vastas meister, et tema teada on mees juba lahti lastud. Selle peale saatis Marko tootmisjuhile sõnumi, et kuna ta poolte kokkuleppel töösuhte lõpetamisega ei nõustunud, on ta töötegemiseks jätkuvalt valmis, ning palus anda valvurile korraldus teda territooriumile lubada. Mõne aja pärast ta kordas oma soovi.

Juht küsis seepeale, mis tööd ta veel taga ajab, kirjutas ju ise lõpetamise kokkuleppele alla. Marko selgitas, et tutvus ettepanekuga, kuid ei nõustunud ja tuli õigel ajal tööle, et jätkata tavapäraselt oma tööülesannete täitmist. Mees teatas ühtlasi, et kui teda takistatakse tööle asumast, tekib tal endal alus tööleping erakorraliselt üles öelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles