Varjust püünele

Anneli Ammas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ieva Kupce Toomas Hendrik Ilvese plaadiesitlusel
Ieva Kupce Toomas Hendrik Ilvese plaadiesitlusel Foto: Sander Ilvest

Toomas Hendrik Ilvese kolmas naisevalik pani õhkama: milline ilus näitsik! Kuuldavasti ka tark naine – just sobilik intellektuaalist presidendile.

Ieva Kupce on 38-aastane kahe lapse ema, töötanud ligi 20 aastat Läti välis- ja kaitseministeeriumis üha olulisematel ametikohtadel. Ilvesega oli tuttav juba enne, kui mehest sai president. Kupce sõbranna ja kolleegi Elina sõnul on Kupce seni hoidunud avalikust tähelepanust. «Kindel, tasakaalukas, analüütilise mõistusega ja sõpradele hea nõuandja. Talle on pere väga oluline,» iseloomustab sõbranna. Kupce hindab head toitu ja veini ning armastab seda lähedastele pakkuda. Limbažist pärit naine kokkab ka ise, loeb palju ning armastab looduses viibida.

Tagasihoidlikuks võib ta jääda ka presidendi kõrval. Kui pulmakellad ei helise enne 24. veebruari, võiks Ilves oma viimasel vastuvõtul Estonias külalisi üksi tervitada. Tema kihlatu saabuks õnnitlejate rea lõpus, kust oleks ilus käsikäes esimesele valsile minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles