Federer ja Hingis moodustavad olümpiaks tõelise superduo

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Federer ja Martina Hingis jaanuaris Brisbane'is peetud näidismatšis. Viimati olid nad päris turniiril koos 2001. aastal.
Roger Federer ja Martina Hingis jaanuaris Brisbane'is peetud näidismatšis. Viimati olid nad päris turniiril koos 2001. aastal. Foto: SAEED KHAN/AFP

Šveitsi tennisekuulsused Roger Federer (34) ja Martina Hingis (35) teatasid, et teevad 2016. aasta Rio de Janeiro suveolümpial kaasa segapaarismängus. Viimati olid nad koos 2001. aastal.

«Kui olin noor, vaatasin talle alt üles. Arvasin, et ta on kõige uskumatum talent. Martina oli umbes minuvanune ja võitis juba Suure slämmi turniire, kui mina õppisin Šveitsi tennisekeskuses ja ei suutnud uskuda, kui hea ta oli,» kiitis Federer Hingist BBC vahendusel.

Hingis on juba kaks korda karjääri lõpetanud, aga on mõlemal korral otsustanud pärast pausi ikkagi tennist edasi mängida. Viimati tuli ta tagasi 2013. aastal ja teenis paarismängus koos Sania Mirzaga (India) esikoha nii Wimbledoni kui US Openi turniiridel.

Olümpiamängudelt Hingisel veel medal puudub, Federeril on 2008. aastast ette näidata paarismängu kuld koos Stanislas Wawrinkaga ja 2012. aastast üksikmängu hõbemedal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles