Põlevast prügikastist süttis koolimaja sein

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlev prügikast süütas koolimaja seina.
Põlev prügikast süütas koolimaja seina. Foto: Pirita linnaosavalitsus

Laupäeva õhtul kella 23 ja 24 vahel oli tulekahju Pirita majandusgümnaasiumis, mille välissein sai tugevalt kahjustada.

Alguse sai põleng tõenäoliselt tahtlikult süüdatud prügikonteinerist, teatas Pirita linnaosavalitsus. Halvima hoidis ära automaatne tulekahjusignalisatsioon, mis andis häire ning seetõttu said päästjad kiirelt tulekahjule piiri panna.

Pirita linnaosavanem Tõnis Mölder selgitas, et teo toimepanijad olid prügikonteinerit liigutanud klasside akende alla ning seejärel selle põlema pannud. «Haridusamet hindab kahjusid ning kool teeb kahtlemata politseisse avalduse,» kinnitas Mölder.

Seestpoolt hoone kahjustada ei saanud ja õppetöö toimus täna tavapäraselt. Linnaosavanem tõdes, et vaid signalisatsioon ja päästjate kiire tegutsemine päästis hoone hullemast ning lõppeda oleks võinud see väga kurvalt. Seetõttu palutakse kõigil, kes juhtunust midagi teavad või märkasid laupäeva õhtupoolikul kooli juures midagi kahtlast, anda sellest teada politseile või linnaosavalitsusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles