Tagaaetav röövel pääses üle noatera

Risto Berendson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dmitri Timin poseerimas politseis tehtud isikutuvastamise fotol. Samu sportlikke riideid kandis ta hiljem Rapla arestimajast põgenedes.
Dmitri Timin poseerimas politseis tehtud isikutuvastamise fotol. Samu sportlikke riideid kandis ta hiljem Rapla arestimajast põgenedes. Foto: Politsei

«Voodi oli veel soe. Olime napid kolm-neli minutit hiljaks jäänud,» meenutab politsei jälitusametnik hetke viimase aja suurimast tagaotsimisoperatsioonist. Kui toona õnnestus värskelt Rapla arestimajast põgenenud kurjategijal politsei haardest pääseda, astub ta nüüd kohtu ette süüdistatuna mõrvakatses ja röövis.

«Tagantjärele tundub kõik nagu filmis,» ütleb Põhja prefektuuri varavastaste kuritegude talituse juht Toomas Jervson. Ta peab silmas Tallinna juveeliärisid röövinud jõuku kuulunud Dmitri Timini (24) arestimajast põgenemist ja sellele järgnenud mastaapset tagaotsimisoperatsiooni. «Sinna kaasati kõik saadaval olnud ressursid: patrullid, jälitajad, kiirreageerijad, kopterid, teenistuskoerad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles