Vaata, millise kala järgi saab nime laienemist plaaniv kalastuspoodide kett

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalastamine on eestimaalaste seas meelishobiks.
Kalastamine on eestimaalaste seas meelishobiks. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eesti põllumajanduskontsern Oilseeds omandas olulise osaluse seni Kalastuskeskuse kaubamärgi all tegutsenud Kalale OÜst ja muutis poeketi nimeks Vobla.

Oilseeds grupi tegevjuhi Veikko Vahari sõnul on Kalastuskeskus nii teeninduse kui kauba kvaliteedi osas seadnud lati kõrgele kõigi Eestis tegutsevate hobikaupluste jaoks.

«Vobla nime all tegutseme juba Lasnamäel, järgmisteks sammudeks on detsembris Tartu ja Viljandi kaupluste kolimine suuremale pinnale ning tuleva aasta kevadel ka Tallinnas. Samuti avame mitu uut kauplust ja laiendame kaubavalikut,» ütles Vahar.

Sügise hakul suleti seni Tallinnas Tondil tegutsenud esindus, et see kevadeks uutesse ja suurematesse ruumidesse viia. Praegu tegutsetakse veel Kalastuskeskuse nime all Tartus, Pärnus ja Viljandis ning frantsiisina Mustvees ja Rakveres. Peagi muutuvad needki Voblaks.

«Olen kirgliku kalamehena pikaaegne Kalastuskeskuse klient ja hinnanud seda eelkõige teeninduse ja oskusteabe poolest. Kõik töötajad on kogenud kalamehed ja teavad detailideni kaupadest, mida müüvad,» rääkis Vahar.

2013. aastal avaldatud keskkonnaministeeriumi uuringu järgi on harrastuskalastajaid Eestis üle 300 000. Kalale OÜ juhi Martin Meieri sõnul ei pruugi nii suur number tõde lõpuni peegeldada, kuid harrastuskalurite read on täienenud iga aastaga ning sellest on saanud laialt harrastatav hobi, millele pühendatakse palju aega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles