Raadio 2 saatejuhid kolivad tänavale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
8. jaanuaril toimus Von Krahlis R2 Aastahiti auhinnagala. Kristo Rajasaare
8. jaanuaril toimus Von Krahlis R2 Aastahiti auhinnagala. Kristo Rajasaare Foto: Erlend Štaub

Raadio 2 läheb alates laupäevast eetrisse Tallinnast Vabaduse väljakult. Möödujad saavad oma silmaga näha raadiosaadete sündi.

Alates laupäevast alustab Raadio 2 jõulueelse eriprogrammiga ning sel puhul kolib raadiojaam õue, Vabaduse väljakule. Saadete tegemiseks seatakse üles välistuudio, mille klaasist sein võimaldab möödujatel jälgida, kuidas saateid tehakse.

Eksklusiivselt lähevad välistuudiost eetrisse saated «Olukorrast riigis» ja «Halloo, Kosmos».

Välistuudios on kohal Indrek Vaheoja, Madis Aesma, Henry Kõrvits, Kristo Rajasaare, Paul Oja, Jan Uuspõld, räppar Reket ja paljud teised saatejuhid, keda on tavaliselt kuulda hoopis teistel kellaegadel.

Foto: Arne Holm

Kõikidel möödujatel on võimalus anda oma panus «Aastahitt 2015» edetabelisse. «Meie õuestuudios saadete tegemine on justkui Aastahiti valijatega kohtumine. Kes e-hääletust ei usalda, saab koha peal kirjalikult hääletada. Urnid avatakse laupäeva hommikul kell 8.00 ja suletakse 23. detsembril kell 20.00,» räägib Raadio 2 peatoimetaja Kristo Rajasaare.

Raadio 2 Aastahitt 2015 selgub 30. detsembril saates, mis kestab terve päeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles