Endine Nõmme linnaosavanem koondati linnaplaneerimise ametist

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erki Korp
Erki Korp Foto: Pm

Tallinna linnavalitsuse tänase korralduse kohaselt koondatakse linnaplaneerimise ametis üks ameti juhataja asetäitja ametikoht ning juhataja asetäitja Erki Korp vabastatakse lõppeva aasta viimasel päeval teenistusest koondamise tõttu.

Endisel Nõmme linnaosavanemal Korpil on koondamise päevaks ametniku teenistusstaaži 6 aastat, 5 kuud ja 21 päeva. Seetõttu tulnuks talle koondamisest ette teatada 60 kalendripäeva.

Kuna Korpile teatati koondamisest alles 14. detsembril, tuleb talle maksta palka etteteatamistähtajast puudu jäänud 30 tööpäeva eest 3068 eurot. Samuti makstakse talle koondamise tõttu teenistusest vabastamisel hüvitist ühe kuu keskmise palga ulatuses ehk 2045 eurot.

Korp oli aastatel 2011-2013 Nõmme linnaosavanem. Paraku jäi tema valimistulemus 2013. aasta kohalikel valimistel nigelaks ning Nõmme vanemaks määrati hoopis valimistel linnavolikokku pääsenud Tiit Terik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles