Libedus viib autod teelt välja

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: Kaspar Pokk/Kuma

Täna saabunud lumi ja libedus peaks autojuhid ettevaatlikumaks tegema, juba on juhtunud tavapärasest enam liiklusõnnetusi.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Aleksandra Solntseva rääkis Postimees.ee’le, et kella 12 seisuga oli Tallinnas ja Harjumaal registreeritud 23 liiklusõnnetust, keegi õnneks kannatada ei saanud. Solntseva sõnul on see liiklusõnnetuste arv tunduvalt suurem tavapärasest. Samas võrreldes teiste sarnase ilmaga päevadega ei ole see õnnetuste hulk ootamatu. Solntseva soovitas autojuhtidel täna eriti tähelepanelik olla. «Teekate on libe ja nähtavus on lumesaju tõttu halvenenud. Kindlasti tuleks valida sobiv sõidukiirus ja piisav pikivahe,» lisas ta.

Lääne prefektuuris on juhtunud kolm liiklusõnnetust, neist kaks Järvamaal ja üks Raplamaal. Pärnu-Lihula maanteel oli ka üks teelt väljasõitmine.

Ida prefektuuri pressiesindaja Mari-Riina Risti sõnul oli seal piirkonnas kõige märkimisväärsem õnnetus Tallinna-Narva maanteel Uhtnas toimunud veoauto ja sõiduauto kokkupõrge. Õnnetus tekitas ka liiklusseisaku maanteel. Lisaks registreeriti Ida prefektuuris neli plekimõlkimist.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peitel andis teada kolmest teelt väljasõidust Viljandimaal, lisas registreeriti seal üks plekimõlkimine. Tartus läks politsei just ühele avariipaigale, ent rohkem õnnetusi seal täna toimunud ei ole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles