MMA-portaal matšiks valmistuvast Barutost: ta on tõeline monstrum

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baruto (vasakul) ja tema vastase Jerome Le Banneri papist väljalõigatud kuju.
Baruto (vasakul) ja tema vastase Jerome Le Banneri papist väljalõigatud kuju. Foto: Rinziff.com

Endine sumomaadleja Baruto asub 31. detsembril ringi MMA-võitlejana, kui ta läheb Saitamas vastamisi Jerome Le Banneriga. Eesseisvast matšist on ülevaate teinud mitmed MMA-portaalid ning nüüd on järjega selleni jõudnud The MMA Corner, kes peaasjalikult keskendub siiski eestlase vastasele.

Kaido Höövelsoni kohta tuuakse välja, et MMA-ringis ei ole ta varasemalt võistlejana käinud, kuid tegemist on nende sõnul tõelise monstrumiga, kes tegi aastatel 2004 kuni 2013 suuri tegusid sumos.

Le Banneri kohta aga kirjutatakse, et tegemist on tema esimese MMA-matšiga pärast 2010. aastat. Toona jäi ta alla endisele judokale Satoshi Ishii’le (Pekingi olümpiavõitja kaalukategoorias +100 kg). Viimane tõik annab kindlasti lootust ka Höövelsonile, kuna teatavasti on ka tema omal ajal tegelenud judoga. Sellele kaotusele eelnes Le Banneril aga kolm võitu, mis kõik saavutati nokaudiga. Nimetatud võidud jäid aga aastatesse 2005 ja 2006.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles