Kings of Kings finaalis võistleb ainsa eestlasena Roman Zõbin

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roman Zõbin.
Roman Zõbin. Foto: Christo Neerme

Homme toimub võitluskunstide sarja King of Kings finaal KOK WORLD GP Moldovas, kus ainsa eestlasena astub ringi Roman Zõbin. 

17.oktoobril Saku Suurhallis toimunud King of Kings Grand Prix’ etapil võttis Zõbin itaallase Paolo Fiorio vastu võideldes kindla võidu. Zõbin alustas matši aktiivselt  ning saatis vastase kiiresti nokauti. 25-aastase Zõbini võit oli seda uhkem, et tal oli varem ette näidata vaid 8 matši (7 võitu, 1 kaotust), kolm aastat vanemal itaallasel aga koguni 53 matši.

«Minu võitlus viimasel King of Kingsil lõppes üsna ruttu, sain anda löögi vastase nõrgema koha pihta, paremlöögiga üle käe,» kommenteeris Zõbin. «Midagi erilist ma võitluseks ette ei mõelnud, kuid valmistusin tõsiselt. Minu jaoks on Moldovasse sõit väga oluline ja seal on minu vastaseks brasiillane Rodrigo Ferreira. Olen matšiks valmis.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles