Mourinho lahti lasknud Chelsea sai uue peatreeneri

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Guus Hiddink 2009. aastal.
Guus Hiddink 2009. aastal. Foto: Johnny Green/PA Wire/PA Images

Neljapäeval peatreeneri ametist Jose Mourinho vallandanud Londoni Chelsea jalgpalliklubi teatas täna kodulehel, et hooaja lõpuni juhendab meeskonda hollandlane Guus Hiddink.

69-aastane Hiddink on Chelseat vedanud ka varem, kui ta toodi 2009. aastal meeskonda samuti pooleks hooajaks. Toona jäi ametist ilma brasiillane Luiz Felipe Scolari. Hiddinki käe all kaotas Chelsea toona vaid ühe kohtumise ja liigatabelis kerkiti pärast nigelat algust kolmandaks.

Seekord on Chelsea olukord veelgi keerulisem, sest Premier League'i valitsev meister on 16 vooruga kogunud vaid 15 punkti ja liigatabelis asutakse 16. real.

Pärast lühikest, kuid edukat Chelsea aega on Hiddinki treenerikarjäär pigem märkimisväärsete saavutusteta - Türgi jäi eemale 2012. aasta EM-ist ja Holland järgmisel suvel peetavast EM-ist. Ka Mahhatškala Anži projekt ei jõudnud loodetud eduni.

Täna kohtub Chelsea koduväljakul Sunderlandiga. Hiddink on Stamford Bridge'il küll kohal, aga täna juhendab meeskonda veel abitreener Steve Holland.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles