Pärnu maanteel ehitust oodanud hoonest saab 64 korteriga elamu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osaühing Varaks investeerib uude ehitusprojekti poolteist miljonit eurot, pinda on hoones kokku ligikaudu 2000 ruutmeetrit.
Osaühing Varaks investeerib uude ehitusprojekti poolteist miljonit eurot, pinda on hoones kokku ligikaudu 2000 ruutmeetrit. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eelmisel nädalal alustasid kopad kaevamist aastaid ehitamist oodanud Pärnu maantee 35a hoone ümber, sest kinnistu omanik osaühing Varaks jõudis korteriarendusega Paalalinnast Kantrekülla.

«Alustasime hoone renoveerimist ja plaanis on maja esimene etapp augustiks valmis saada. Ehitame selle ringi korterelamuks,» kinnitas Varaksi juhatuse liige Raul Alliksaar. 

Esialgsete plaanide järgi pidi paarikümne aasta eest metsamajandi kontorihooneks ehitatud majakarbist saama moodne büroohoone, kuid ühe huvilisega jäi kaup katki ning kontori idee soiku. Ka varasema plaani järgi pidi neljakorruselise maja ülemised korrused ehitatama korteriteks ning vaid esimene korrus jääma kontoripinnaks. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles