Eesti meistrivõistlustel täideti MMi norme

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Martti Aljand
Pildil Martti Aljand Foto: Tairo Lutter / Postimees

UJUMINE. Eile lõppesid Kalev Spa’s nädalavahetusel alanud ujumise lühiraja Eesti meistrivõistlused, mis kulmineerusid teateujumises terava vastasseisuga Audentese ja Garanti meeste vahel. Lisaks teateujumisele sai aga kogu nädalavahetuse jooksul näha õige mitut põnevusduelli ja ka MMi normide täitmist.

Kui eile lõunal Kalevi ujulas meeste 4 x 50 vabaltujumises medaleid jagati, võis rõõmu näha nii võiduka Audentese neliku kui ka hõbemedalid kaela saanud Garanti meeste nägudel. Esimeste hulka kuulunud Martti Aljand märkis, et selle emotsiooni pealt on hea minna väikesele puhkusele. «Hea, et lõpetasime võistlused võiduka ujumisega Garanti vastu, kellega meil on alati olnud põhimõtteline vastasseis,» ütles Aljand, kes jäi oma esinemisega võistlustel rahule, sest saavutas oma peamise eesmärgi – järgmise aasta talvel Kanadas toimuva lühiraja MMi normi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles