Heidi Klumi ilu saladus on kerge ülekaal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heidi Klum
Heidi Klum Foto: CARLO ALLEGRI/REUTERS

Supermodell Klum tunnistab ajakirja Self detsembrinumbri kaaneintervjuus, et tema sileda naha all ei peitu mitte Botox, vaid paar lisakilo.
 


«Vananeva naise jaoks on kõige hullem asi liigne kõhnus,» teatas Klum. «Alati on hea, kui sul ikka veidi liha luudel leidub. Ja see ei tohi olla puhas muskel, muidu oled sellise sünge ilmega. See teeb ju hoobilt kümme aastat vanemaks!»

Aga ega selle pärast veel laisaks muutuda saa ja treenimist unustada!

«Kui filmisime New Yorgis «Project Runaway» kaheksandat hooaega, siis sain kogu aeg joosta, igal hommikul. Mul on kell, mis mõõdab miile ja see pisike vidin tossu küljes loeb samme,» seletas Klum. «Seitsme nädal jooksul läbisin 120 miili. Jooksmist ma eriti ei armasta, aga nii mõnus tunne on, kui kõik läheb kenasti vormi ja pringiks!»

Kui Heidi arvestus nüüd segi läinud pole ja ta tõesti igal hommikul jooksmas käis, siis läbis ta keskmiselt päevas 3,9 kilomeetrit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles