Vähk

, astroloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vähk.
Vähk. Foto: Pärnu Postimees

Vähi aasta kujuneb just selliseks nagu ta ise selle elab. Vähkide suhted on küllalt pingelised nii isiklikus plaanis kui tööalaselt, kipute olema väga nõudlik. Olete üliarmukade või on seda teie partner, mis kokkuvõttes võib endaga kaasa tuua suuremaid tülisid ning isegi partnerluse katkemisi, eriti septembrist novembrini, sest siis on Vähk väga äge.

Head ajad armastuses on jaanuar ja detsembri lõpp, see on hea aeg ka suhete klaarimiseks.

Lastega on kõik kenasti, oskate neid suurepäraselt suunata õige tegevuse juurde.

Kui Vähk tahab reisida, siis sobivad vaid need reisid, mida teile pakutakse. Olge ettevaatlik, kiirustamise asemel uurige tausta. Meelelahutusest hoolite alles sügisel. Juunis ja juulis ei vali te tihtipeale kohta, kuhu minna ja võite kergesti sattuda seltskonda, kus tekib omavahelisi ütlemisi. Teistel aegadel on Vähk küllalt passiivne igasuguste lõbustuste osas.

Raha osas muretsete üleliia. Üritate sel aastal olla küllaltki kokkuhoidlik, isegi siis, kui raha on piisavalt. Sagedane raha lugemine on Vähi natuurile omane.  Koonerdamine aga võib kaasa tuua probleeme ja ütlemisi kodustega, kes teie käitumist heaks ei kiida. Suurte rahade sissetulekut ette näha pole, välja arvatud juulis, eriti kui tegelete loomingulise tööga või olete lisatööga hõivatud.

Alates 9. septembrist pöörate suurt rõhku kodule, suhted pereliikmete ja vanematega on igati head.

Aastaringselt sobib teile kollektsioneerimine, hobidega tegelemine ja igasugune loominguline töö.

Päris suureks probleemiks on Teile töö. Kui töö iseloom on selline, kus saate ise oma aega planeerida või teil on oma firma, sujub asi enam-vähem. Olete toimuva suhtes rahulolematu, sageli mässumeelne, võite ukse pauguga enda järelt kinni lüüa, hiljem seda sügavalt kahetsedes. Töökollektiivis olete põhjendamatult kriitiline kaaslaste suhtes ning samaga vastatakse teilegi. Välja arvatud oktoober ja november, kus on soodne aeg omavahelist läbisaamist parandada.

Väga tõenäoline, et sel aastal võib Teil välja lüüa mõni krooniline haigus. Samas on oht, et kõik väikesed terviserikked võivad krooniliseks muutuda, kasvõi tühipaljas nohu. Tavalisest rohkem võib esineda seedeprobleeme, mis võivad olla tingitud närvisüsteemist ja meeleolu muutustest. Kui on vaja arstlikku kontrolli, siis kõige parem aeg selleks on oktoober ja november.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles