Kaalud

, astroloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaalud.
Kaalud. Foto: Pärnu Postimees

Teie aasta muutub väga ilusaks alates 9. septembrist, kui Jupiter liigub Kaalude märki.

Isikliku eluga on lood täpselt sellised nagu seda soovite. Armuellu tuleb täiesti uus kvaliteet, kuid ainult partneri peale loota ka ei maksa. Eriti hea aeg suhete särama löömiseks on aprill, kuna Veenus soodustab seda.

Kodused kohustused ei laabu kõige paremini. Lastega tegelete võimalikult vähe ja aasta lõpus püüate seda heastada, ning püüate kiiresti ja korraga palju midagi nende heaks teha.

Kodus kipute aeg-ajalt käituma autoritaarselt, teiste arvamust te kuulda ei võta ega arvesta ka nende soovidega. Muutute teravaks, kui keegi söandab teile vastu hakata. Kodused suhted võivad seeläbi tõsiselt kannatada. Lahkhelide klaarimiseks on sobiv aeg 12. novembrist 20. detsembrini.

Sõpradega on terve aasta läbisaamine võrratu, eriti juuni teisel poolel. Tõenäoline, et võtate ette mõne suurema ürituse korraldamise või lähete reisima. Õdede ja vendadega kipute 6. märtsist kuni 27. maini natuke vaidlema ja tüli kiskuma. Suhted sugulastega on maha jahtunud, te ei tule üksteisele meeldegi.

Rahaga suudate oluliselt paremini ringi käia kui te seda muudel aastatel olete osanud. Äritehinguteks on väga head ajad september ja oktoober. Samal ajal on reaalne võimalus lisaraha teenimiseks, eriti kui olete loomeinimene, kunstnik või muusik. Mai lõpust kuni augusti alguseni võib esineda rahalisi kaotusi ja sel ajal on teil raskusi raha säästmisega.

Kui olete loomingulise tööga hõivatud, on aasta tervikuna üks suur õnnestumine, kuid eriti hästi läheb suvel. Rutiinse töö puhul tunnete teatud tüdimust, samas mingeid olulisi muudatusi ei soovi te vastu võtta isegi juhul, kui teile need kandikul pakutakse.

Suhted töökaaslastega on head, ainsaks erandiks on detsembri lõpp. Neptuun ja Marss kipuvad looma selliseid meeleolusid, kus te võite töökaaslastega konflikti sattuda ja erimeelsusi pole võimalik siluda. Leiate, et peate tööd liiga palju tegema ning see on peamine põhjus, miks olete rahulolematu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles