Kaljukits

, astroloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaljukits.
Kaljukits. Foto: Pärnu Postimees

Pluuto liigub jätkuvalt teie märgis ning see muudab teid enesekindlaks. Teate üsna täpselt, mida oma elus muuta või jätkata, samas kompromissidele minek on teile raske. Kui teil on soov oma suhteid normaliseerida, siis selleks on hea aeg 8. jaanuarist – 14. veebruarini ning novembris ja detsembris. Seevastu suuremad vaidlused võivad aset leida septembri teisel poolest kuni 15. oktoobrini.

Partnerlussuhted  sujuvad kindlas rütmis, kohati isegi igavalt. On aegu, kus ihkate romantika järele, kuid te ise ei kipu selle heaks midagi tegema. Tegelikult saate ise oma abielusse sära ja romantikat tuua 16. juunist -14. juulini.

Lastega on teie suhe selline nagu igas korralikus peres. Tegelete nendega just nii palju kui vaja. Mais ja juunis pühendate nendele oluliselt rohkem aega. Oma sõpradega suhtlete aasta jooksul täpselt vastavalt tujule. Septembrist novembrini  abistate üksteist ja võimalik, et veedate ühiseid õhtuid diskuteerides ja mõnusalt aega veetes. Ehk leiate siis ka mõne uue sõbra.

Kodune elu kulgeb tõusude ja mõõnadega, võib ette tulla üllatusi suhtlemisel kodustega, vanematega. Märtsis-aprillis tekib mõte teha ümberkujundusi aias, idee soetada omale uus kodu võib saada teoks.  Oma sugulaste õdede-vendadega on sel aastal läbikäimine soojem ja tihedam, eriti märtsis ja aprillis.

Töös ja karjääris kulgeb elu küllalt ettearvatult. Teete ära kõik, mida olete planeerinud ükskõik millises eluvaldkonnas. Alates 9. septembrist jõuab teie töösektorisse Jupiter, mis annab edu, vabadust ja muutusi kui te neid vaid soovite. Juulis-augustis saate hästi läbi oma töökaaslastega ning võite ära klaarida ka mõningad lahkhelid. Ehk võtate siis hoopis puhkuse. Ametireise võib aasta jooksul olla päris mitmeid ja need kulgevad väga edukalt.

Rahaline seis on terve aasta jooksul stabiilne, eriti hea aeg on raha teenimiseks või kõrvaltöö otsimiseks 14.veebruar -12. märts ja 19. november - 20. detsember. Olete impulsiivne oma raha välja andma, raha pinnal võib partneriga tekkida mitmeid konflikte.

NB! Pidage meeles, et kõik teie tegevused peaksid sel aastal olema seadusega ranges kooskõlas. Võib tekkida vajadus külastada kedagi kinnises asutuses -  kas hooldekodus, vanglas või haiglas.

Ärge ennast sel aastal tööga üle ei pingutage, muidu võib tervis veidi tunda anda. Võib esineda vereringehäireid, vererõhu kõikumist ja aeg-ajalt peavalusid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles