Kalad

, astroloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalad.
Kalad. Foto: Pärnu Postimees

Teid ootab väga huvitav aasta. Saate ise endalegi üllatuslikult hakkama kõigega, mida te iganes ette võtate.

Aluseks on teie töö ja karjäär. Kohustused pole teile koormaks. Võimalik et teile pakutakse mõni sootuks uus töö mõne tähtsa isiku poolt. Võite ka ise alustada mõne äriga,  mis jääb teie ellu väga pikaks ajaks.

Rahaline seis on aasta jooksul muutlik. Raha võib ootamatult sisse tulla ja sama ootamatult ka välja minna. Eriti hea aeg on rahaliselt märtsis ja aprillis, võite ka loteriis võita. Investeeringuteks on aasta hea, kuid sellisel juhul peate kindlasti kasutama usaldusväärset abimeest.

Pingeline aeg on 16. märtsist -17. maini, kus olete vaidlushimuline ja äge ning võite isegi ukse enda tagant pauguga kinni lüüa. Kuid õige pea leiate uue töökoha, sest Saturni seis ei jäta teid sel aastal ilma tööta. Suhted töökaaslastega on eriti head juuni teisel poolel. Sel ajal sujub kõik suurepäraselt, liiati kui tegelete loomingulise tööga. Võimalik on ka täiendõpe, kui seda on töö huvides vaja. Kui olete õppur, on viljakas aeg valikute tegemiseks oktoobris ja novembris.

Teie partnersuhted nii eraelus kui ka tööl on värvikad kuni 9. septembrini. Õnneplaneet Jupiter liigub teie partnerlussektoris. Kui olete üksik, võite sel aastal leida omale toreda seltsilise. Kui varasemalt on esinenud probleeme, võite nüüd need sujuvalt lahendada ja oma eluga rahus edasi minna. 12 aastat tagasi oli teil sarnane ilus seis.

Lastega suhtlete rohkem juunis ja juulis ning kui on vaja võita nende usaldus, on just see aeg sobiv. Nad kuulavad teie nõuandeid, annate omaltpoolt kõik, et aidata neid unistuste teostamisel.

Kevadel suhtlete rohkem ka oma sugulaste ja sõpradega, nii et peale tööd olete olemas ka koduste ja sugulaste jaoks. Oskate oma aega hästi planeerida. Leiate uusi tuttavaid, kellest võivad ajapikku saada teie sõbrad.

Kodune elu on sujuv, suhted kodustega sõbralikud,  abistate üksteist, ka vanemaid. Suuri ümberkorraldusi plaanis pole, kuid väikesi ilusasju ja pisiremonti kavandate siiski. Mais ja juulis tekib teil soov oma kodu ilusamaks muuta ning pühendate selle nimel ohtralt aega ja raha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles