Tallinna kiirabi paneb vajadusel aastavahetuseks tööle lisajõude

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna kiirabi.
Tallinna kiirabi. Foto: Karmen Ekbaum

Tallinna tervishoiuasutused töötavad aastavahetuse perioodil tavalisel pühadeaegsel režiimil, Tallinna kiirabi on vastavalt kujunevale olukorrale valmis töötama laiendatud koosseisus.

Kõik haiglad töötavad täiskoormusega, vältimatut arstiabi antakse pühadest hoolimata Lääne-Tallinna keskhaigla ja Ida-Tallinna keskhaigla erakorralise meditsiini osakondades ööpäevaringselt. Ka Tallinna lastehaiglas saab vältimatut abi haigla vastuvõtuosakonnas 24 tunni jooksul. Tallinna kiirabi paneb pühade puhul vajadusel tööle lisabrigaadi.

Homme on Lääne-Tallinna keskhaigla ja Ida-Tallinna keskhaigla polikliinikud, tervisekeskused ja kõnekeskus avatud tavapärasest lühemalt. Kellaaegade kohta leiab täpsemat infot mõlema haigla kodulehelt. 1. jaanuaril on polikliinikud, tervisekeskused ja kõnekeskused suletud.

Apteegi öövalveteenust osutavad kõikidel päevadel valveapteegid aadressitel Tõnismägi 5 ja Vikerlase 19.

Tallinna Hambapolikliinik töötab homme kell lühendatud tööajaga kella 8-17, mil osutatakse kõiki hambaraviteenuseid. 1. jaanuaril osutab valvearst ja hambakirurg esmaabi kella 10-15, 2. jaanuaril kell 9-15 ja 3. jaanuaril kell 9-14.

Ravikeskus Balneom hambaravi (asukohaga Punane 18) töötab 31. detsembril kell 8-16 ning 2. ja 3. jaanuaril kell 10-16; 1. jaanuaril on erapolikliinik suletud.

Tallinna munitsipaalperearstikeskus on avatud 31. detsembril kell 8-13. Keskus pakub nõuandeteenust 31. detsembril kell 13-22, mil arst annab telefonil 504 1927 nõu terviseprobleemide puhul. 1. jaanuaril nõustab arst abivajajaid kell 10-16.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles