Elektriteater kutsub vaatama 2015. aasta parimaid filme

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist «Star Wars: The Force Awakens». Pildil Peter Mayhew Chewbaccana ja Harrison Ford Han Solona
Kaader filmist «Star Wars: The Force Awakens». Pildil Peter Mayhew Chewbaccana ja Harrison Ford Han Solona Foto: SCANPIX

Tartu Elektriteater kutsub 1.-5. jaanuaril filmiaasta nädalalõpule vaatama 2015. aasta filmisaagi paremikku. Viie päeva jooksul saab vaadata 17 erinevat linateost - kavasse mahub nii märulist pakatavaid kassahitte, festivalidel laineid löönud autorifilme, kauneid animatsioone kui ka mõtlemapanevaid dokumentaalfilme.

“On kujunenud traditsiooniks, et uue aasta künnisel toome publikuni valiku möödunud aastal Eesti kinodes jooksnud filmidest, mis jäid kõige enam silma ja mõttesse. Filmiaasta nädalalõpu programm pakub võimalust vaadata neid võrratuid teoseid, mis liiga kiirelt kinokavadest kadusid ja kahe silma vahele jäid, aga ka neid, mis on nii head, et tahaks veel kord üle vaadata,” selgitas Elektriteatri eestvedaja Andres Kauts.

Foto: Kaader filmist

Kavas on 2015. aasta filmid  "Star Wars - Jõud tärkab", "Kõnd", "Amy", "Lammas Shaun. Film", "Inimese mõõt", "Lindmees ehk (võhiklikkuse ootamatu voorus)", "Sicario", "Väike prints", "Taksojuht", "Emme", "Victoria", "Pahupidi", "Mehed ja kanad", "Marslane", "Öö kutse", "Klubi" ja "Straight Outta Compton".

Täpsema info filmide ja piletite kohta leiab Elektriteatri kodulehelt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles