Suitsukonist Mein Kampfini ehk lõppenud aasta põnevaimad müügid Eesti suurimas oksjoniportaalis

Kadri Raig
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suitsukoni.
Suitsukoni. Foto: Osta.ee fotod

Osta.ee avaldas aasta alguse puhul nimekirja põnevaimatest mullu toimunud oksjonitest. Valik ulatub seinast seina - enamasti on tegemist tõsiste oksjonitega, kus müüdav kaup on eriline, aga leidub ka naljaninade poolt koostatud oksjonikirjeldusi.

  1. Kümnekroonine on võimalik maha müüa 670 € eest. Tegemist oli haruldase 1994nda aasta BK000001 rahatähega ning oksjon sai ka ohtralt meediatähelepanu. Pakkumisega saab tutvuda siin.

    Osta.ee fotod

     

  2. Hiiu vallavalitsus müüs Hiiumaa läänepoolseimas tipus asuva Ristna tuletorni kompleksi kõrval asuvat Sireeni kinnistut. Uue omaniku leidis kompleks kolmandal korral, mil oksjon lõppes edukalt ning tehingu hinnaks kujunes 49 000 €.

    Osta.ee fotod

     

  3. Augustis müüdi hinnaga 152 € maha suitsukoni, millega sai tasuta kaasa ka sõiduauto. «Tubakas on kopsu tõmmatud Eestimaa pinnal ja sellest alles jäänud hülss ootab uut omanikku». Huumorivõtmes oksjonikirjeldusega saab tutvuda siin.

    Osta.ee fotod

     

  4. Purjejaht TORMILIND müüdi maha teisel katsel ning hinnaks saadi 10 000 €. Purjejahiga saab tutvuda siin.

    Osta.ee fotod

     

  5. Evald Okase õlimaal «Poseeriv Tüdruk» aastast 1985 leidis endale uue omaniku 4597 €-ga. Vaata siit, milline neäb välja hinnaline maal.

    Osta.ee fotod

     

  6. Üle 6000 vaatamise kogus 1941. aastal välja antud Adolf Hitleri «Mein Kampf», millega saab tutvuda siin.

    Osta.ee fotod

     

  7. Endiselt on võimalik müüa maha «erilisi» ja meeldejäävaid telefoninumbreid. Vaata siit, milline telefoninumber müüdi maha 213 € eest.
  8. Septembris kogus hulgaliselt tähelepanu Eesti Energia poole oksjonile pandud Playstation 3 komplekt, millele leidus uus omanik 616,11 € eest. Pakkumisega saab tutvuda siin.
  9. Juba praegu on üle 9000 vaatamise oksjonil, kus on korraga müügil üle 26 000 liitri suvise diislikütuse. Oksjon kestab veel kuni 12. jaanuarini, suurim pakkumine on juba hetkel 15 600 € ning oma pakkumise saab teha siin.

    Osta.ee fotod

     

  10. Kui Eesti kümnekroonise eest võib saada 670 €, siis Eesti kümnemargase eest võib saada koguni 3361 €. Tegemist oli Eesti Vabariigi kõige haruldasema mündiga, millega saab tutvuda siin

    Osta.ee fotod

     

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles