Bryantita mänginud Lakers võttis punaste laternate kohtumises Sixersilt revanši

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kobe Bryant oli sunnitud kohtumise Philadelphia 76ersiga vahele jätma, kuid Los Angeles Lakers võitis sellest hoolimata.
Kobe Bryant oli sunnitud kohtumise Philadelphia 76ersiga vahele jätma, kuid Los Angeles Lakers võitis sellest hoolimata. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA läksid läinud ööl vastamisi idakonverentsi ja ühtlasi ka kogu liiga kehvim meeskond Philadelphia 76ers ning läänekonverentsis viimasel kohal olev Los Angeles Lakers. Kui detsembri alguses sai Sixers just Lakersi vastu hooaja esimese võidu ja lõpetas oma ülipika kaotusteseeria, siis nüüd võttis Lakers tulemusega 93:84 revanši.

Seejuures ei teinud täna Lakersi poolel kaasa Kobe Bryant, kes andis puhkust paremale õlale. Just paremat õlga lasi Bryant opereerida eelmise aasta jaanuaris ning pidi seetõttu ka põhiturniiri viimasest 48 mängust kõrvale jääma. Tema puudumisel kerkis seekord Lakersi parimaks 24 punkti visanud Lou Williams, Jordan Clarkson lisas 19 ja Julius Randle 15 punkti.

Sixersile tõi Nerlens Noel 15 punkti ja võttis 12 lauapalli, Jahlil Okafor ja T. J. McConnell viskasid kumbki 12 punkti. Philadelphia meeskond jätkab kolme võidu ja 32 kaotusega endiselt kindlalt idakonverentsi viimasel real, läänekonverentsis 27 kaotuse kõrvale seitsmenda võidu saanud Lakersit lahutab eelviimasel kohal olevast New Orleansi Pelicansist kolm võitu.

Chicago Bulls oli 108:81 üle New York Knicksist, kusjuures viimase veerandaja eel oli Bullsi eduseis vaid neljapunktiline. Neljas veerandaeg võideti aga 31:8. Ilma Derrick Rose'ita mänginud Bullsile tõi Jimmy Butler 23 punkti, Nikola Mirotic ja Pau Gasol lisasid kumbki 17 punkti. Bobby Portis viskas 16 punkti ja võttis 10 lauapalli. Knicksi parim oli 20 punktiga Carmelo Anthony, Jose Calderon lisas 19 punkti. Lätlase Kristaps Porzingise arvele jäi 9 punkti ja 9 lauapalli.

Miami Heat oli tänu Hassan Whiteside'i 25 punktile ja 19 lauapallile 106:82 parem Dallas Mavericksist, Gerald Green lisas 19 punkti. Mavericksi parim oli 14 punkti ja 13 lauapalliga Zaza Pachulia. Toronto Raptors alistas 104:94 Charlotte Hornetsi, võitjatele tõi DeMar DeRozan 23 punkti. Leedukas Jonas Valanciunas lisas 10 punkti ja võttis 13 lauapalli, Kyle Lowry arvele jäi peale 18 punkti ka 11 korvisöötu.

Washington Wizards oli 103:91 parem Orlando Magicust, John Wall tõi võitjatele 24 punkti ja andis 13 korvisöötu. Otto Porteri arvele jäi 20 punkti ja 11 lauapalli ning Marcin Gortat viskas 10 punkti ja võttis 14 lauapalli. Magicu parim oli 20 punktiga Victor Oladipo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles