Jõhvis põgenes mõrva eest karistatud vang

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marmo Hein
Marmo Hein Foto: Justiitsministeerium

Jõhvis põgenes täna kella 14 paiku noortele kinnipeetavatele suunatud kodukülastusprogrammi ajal mõrva eest karistust kandev Viru vangla kinnipeetav Marmo Hein.

19-aastane Hein kannab alates 2014. aastast üheksa-aastast karistust mõrva eest, mille ta pani toime auto röövimise eesmärgil. «Tegemist on kinnipeetava esimese karistusega,» kinnitas justiitsministeeriumi pressiesindaja Maria-Elisa Tuulik.

Noormees põgenes Viru vanglast kodukülastusprogrammi ajal. Tuulik selgitas, et kodukülastusprogramm võimaldab alaealistel ja kuni 21-aastastel noortel vangidel saada erinevaid soodustusi, nagu täiendavad sportimisvõimalused, lisatoit, mängude mängimise võimalus ja muud sellist.

Suurimaks soodustuseks on Tuuliku sõnul aga võimalus koos vangla konvoiga külastada iga kolme kuu tagant oma kodu, kui vang on sel perioodil korralikult käitunud.

Hein on kõhna kehaehitusega, umbes 175 sentimeetrit pikk, hallide silmade ja blondide juustega ning kannab prille, teatas justiitsministeerium. Põgenemise hetkel oli tal seljas hele ruuduline Quicksilveri talvejope, hallid dressipüksid ja rohelised Nike'i ketsid.

Justiitsministeerium palub kõigil, kes teavad Heina asukohta, helistada politsei lühinumbril 112 või teavitada vanglateenistust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles