Viljandimaa majandusel läheb hästi, ent turismisektor vajaks arendamist

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SEB panga juhatuse esimehe Allan Pariku arvates loovad Viljandimaa heal tasemel ettevõtlus, haridus ja kultuur ning kaunis looduskeskkond soodsa pinnase edukaks toimimiseks.
SEB panga juhatuse esimehe Allan Pariku arvates loovad Viljandimaa heal tasemel ettevõtlus, haridus ja kultuur ning kaunis looduskeskkond soodsa pinnase edukaks toimimiseks. Foto: Elmo Riig / Sakala

​Viljandimaal on küll heal tasemel ettevõtlus, kuid et maakond ei jää turismisoonele, tuleks turismisektorit turgutada, leiab SEB panga juhatuse esimees Allan Parik.

Ramsilt pärit Parik on kodust kaasa saanud põhimõtte, et kõike, mida teed, tee pühendumuse ja kirega. Ning et perekond on tähtis, seda ei tohi kunagi ära unustada.

Viljandimaa on suurpanga juhile kaasa andnud ka hea hariduse. Ta meenutab väga positiivse tundega oma õpinguaastaid, esmalt Raudna põhikoolis ja hiljem Carl Robert Jakobsoni nimelises 1. keskkoolis. Kui ta mõtleb tagasi nüüdseks lahkunud klassijuhatajale Jaak Tammele, nendib ta, et see vundament, mis toona sai laotud, on tema käekäigu kujunemisel olulist rolli mänginud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles