Prokuratuur: 14-aastase Darja surmaga seoses ei saa välistada kuritegu

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
14-aastane Darja.
14-aastane Darja. Foto: Politsei/ Ilja Smirnov

Detsembris Narvas kadunuks jäänud ja paari päeva pärast Rahu tänava piirkonnast surnuna leitud Darjaga juhtunu asjaolusid võivad teada hukkunu tutvusringkonda kuuluvad inimesed ning tema juhtumi puhul ei saa välistada kuritegu, ütles Viru Ringkonnaprokuratuuri juhtivprokurör Margus Gross ERRi uudisteportaalile.

«Alates tüdruku surnukeha leidmisest oleme teinud igapäevaselt tööd, et välja selgitada, mis temaga juhtus,» rääkis juhtivprokurör Gross.

Kuigi ekspertiisiakt ei ole veel valmis, on seniste ekspertiiside ja teiste toimingute käigus ilmnenud infot, millega prokuratuur on saanud edasi töötada.

Tüdruku surnukeha leidmise järel ei tuvastatud tema kehal vägivalla tundemärke. «Samas ei saa me välistada toime pandud kuritegu ning hetkel on meil põhjust arvata, et tüdruku surma asjaolusid võivad teada tema tutvusringkonda kuuluvad inimesed,» nentis Gross.

14-aastase Darja surnukeha leiti Narvas Pähklimäe terviseraja kaugemas otsas 9. detsembril, tüdruk oli kadunuks jäänud 4. detsembril. Politsei uurib Darja surma asjaolusid kriminaalmenetluses, mis on algatatud vabaduse ebaseadusliku võtmise paragrahvi alusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles