Reiljani protsessilt aeti kaameramehed välja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolm pistiseafääris süüdistatavat: Tarmo Sild (vasakult), Villu Reiljan ja Aivo Pärn, kes uurib kohtuistungi protokolli parandusi.
Kolm pistiseafääris süüdistatavat: Tarmo Sild (vasakult), Villu Reiljan ja Aivo Pärn, kes uurib kohtuistungi protokolli parandusi. Foto: Liis Treimann

Kohus otsustas saata täna Harju maakohtus jätkuvalt nn Reiljani protsessilt välja kaameramehed, kes väidetavalt segasid oma sagimisega kohtupidamist.


Vandeadvokaat Aivar Pilv tegi taotluse piirata heli- ja videosalvestamisi, leides, et pidev liikumine häirib menetlusosaliste keskendumist ja süüdistatavate õigusi.

Kaitsjatega ühtis ka riigiprokurör Triin Bergmann, meenutades, et on ka ise juba varem sarnase märkuse teinud.

Kohus rahuldas taotluse ja kaameramehed panid pillid kotti. Kella 11 paiku jätkus keskkonnaministeeriumi ametniku ja Rävala 8 müügikomisjoni liikme Leo Saare kuulamine.

Pistisesüüasja protsess algas 5. septembril, kui rahvaliitlasest ekskeskkonnaminister Villu Reiljan eitas 1,5 miljoni krooni suuruse pistise nõudmist Tallinnas Rävala puiestee 8 kinnistu müügiga seoses. Vandeadvokaat Tarmo Sild eitas pistise vahendamist ning ärimees Aivo Pärn Reiljanile pistise lubamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles