Noori vene sportlasi tabas Eestis haiguspuhang

Irina Kablukova
, Den za Dnjom
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
22 noroviirusesse haigestunud Peterburi lapsest 12 sattus Ida-Virumaa keskhaiglasse (pildil), neli last võttis vastu Narva haigla, ülejäänud viidi Rakverre.
22 noroviirusesse haigestunud Peterburi lapsest 12 sattus Ida-Virumaa keskhaiglasse (pildil), neli last võttis vastu Narva haigla, ülejäänud viidi Rakverre. Foto: Toomas Huik

Sel nädalal tabas Peterburist Eestisse treeninglaagrisse tulnud lapsi haiguspuhang ning nad saadeti kiirabiga haiglasse.

Ida-Virumaal asuva Voka spordibaasi juhi Peeter Söödi sõnul anti 2. jaanuaril baas rendile Peterburist tulnud lastegrupile. Grupis oli 25 last vanuses 9 kuni 15 aastat. Toitlustust pakub baasis firma Konflora.

«Kolme esimese päeva jooksul oli kõik korras,» rääkis Sööt. Üks lastest oli saabudes veidi külmetanud ja tema sümptomid ei kattunud teiste, hiljem haigestunute omadega. Esimesed lapsed jäid haigeks teisipäeval hommikusöögi järel, aga pärast lõunasööki kurtsid seedehäirete üle ka ülejäänud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles