Töötervishoiuarsti juures käik sundis päästjaid naabersaarele minema

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töötervishoiuarsti juures peavad kõik töötavad inimesed teatud aja tagant käima.
Töötervishoiuarsti juures peavad kõik töötavad inimesed teatud aja tagant käima. Foto: SCANPIX

Kuna Saaremaa päästjate töötervishoiuarst asub naabersaarel ja vastuvõtuaegu ei õnnestunud klapitada, tegid saarlased visiidi arsti juurde Hiiumaale.

Saaremaa päästepiirkonna juhataja Margus Lindmäe selgitas, et kõik päästetöötajad peavad läbima tervisekontrolli ja varasemalt kontrolliti sealsete päästjate tervist erinevates meditsiiniasutustes, vahendab Saarte Hääl. Viimasel hankel tegi aga parima pakkumise Saare- ja Hiiu maakonda teenindav ja Hiiumaal paiknev töötervishoiuarst, kes on ka varem Saaremaa päästjate tervist jälginud.

Liindmäe sõnutsi on sellel arstil vastuvõtuajad ka Kuressaares Hanvari perearstikeskuses ja seal saavad Saaremaa päästeinimesed tegelikult vastuvõtul käia. «Jaanuari algul oli arstil Kuressaares selline vastuvõtuaeg pakkuda, mis ei sobinud meie inimestele, ja seepärast tehti visiit Hiiumaale,» selgitas Margus Lindmäe, lisades, et edaspidi käivad kõik vastuvõtul siiski Kuressaares, sest siis peaksid ajad sobima ning aasta alguse visiit oli seega erand.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles