Galerii: Jänesselja lasteaed tähistas ümmargust sünnipäeva

Kairi Janson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmine nädal oli Jänesselja lasteaiale eriline, kuna täitus 40 aastat sellest, kui vastu võeti esimesed põngerjad.

Teisipäeva hommikul ootas lasteaed kõiki lapsevanemaid koos oma võsukestega einestama. Seejärel algas lastepidu, kus praeguste kasvandike kõrval esinesid vilistlased. "Neid oli üllatavalt palju," rõõmustas lasteaia direktor Aina Alunurm. Kuna Jänesselja lasteaed on võtnud rahvakultuuri suuna, kõlasid kontserdil regilaulud ja tantsiti rahvatantse.

Pidustused ei lõppenud kolmapäevalgi: siis kutsus lasteaed külla oma kunagised töötajad, vallavalitsuse ja -volikogu esindajad ja koostööpartnerid. Nemadki said nautida kontserti ja pidulauda.

Kuigi ametlik aastapäev on möödas, plaanib lasteaed ümmargust tähtpäeva veel korra tähistada. "Paljud endised töötajad jäid seekord seepärast tulemata, et liiga külm oli," möönis Alunurm. Seega kutsub lasteaed endised töötajad taas kokku mais, kui toimub nende laulu- ja tantsupidu.

Jänesselja lasteaias käib üheksas rühmas kokku ligemale 180 last.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles