Utria dessandi võitis Scoutspataljon

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullune Utria dessant.
Mullune Utria dessant. Foto: Kaitseliit

Utria dessandi tänavune võitja on Scoutspataljoni I võistkond koosseisus nooremleitnandid Valdo Hälvin ja Janari Jaanso ning nooremseersandid Peedu Perner ja Sten Sillaots.

Teisele kohale tuli Kaitseliidu Tallinna maleva Põhja kompanii võistkond ning kolmandale kohale Rootsi I võistkond, teatas Erna Selts BNSile.

Neljanda koha sai Kaitseliidu Järva malev, viienda koha Kaitseliidu Pärnu malev I, kuuenda koha Kaitseliidu Saaremaa malev I, seitsmenda koha Kaitseliidu Tallinna maleva Kalevi malevkond, kaheksanda koha Kaitselliidu Alutaguse malev II, üheksanda koha Kuperjanovi jalaväepataljon, kümnenda koha Kaitseliidu Tallinna maleva koondvõistkond, üheteistkümnenda koha Scoutspataljon III, kaheteistkümnenda koha Kaitseliidu Võrumaa malev ja viimaseks, kolmeteistkümnendaks jäi Soome võistkond.

Vaivara põhikoolis kell 1600 algaval tseremoonial tervitavad võistlejaid Erna seltsi president Meelis Rätsep, Kaitseliidu peastaabi ülem kolonel Ilmar Tamm ja Vaivara vallavanem Veiko Luhalaid.

Utria dessanti korraldab ERNA Selts alates 1999. aastast koostöös Kaitseliidu ja Vaivara vallaga meenutamaks Vabadussõja suurimat dessantoperatsiooni, mille tulemusel vabastati Narva ja Jaanilinn punastest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles