Video: võika õlavigastuse saanud Bullsi keskmängija hooaeg võib läbi olla

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grimassides Joakim Noah pärast järjekordset vigastust.
Grimassides Joakim Noah pärast järjekordset vigastust. Foto: SCANPIX

Korvpalliliiga NBA klubi Chicago Bullsi keskmängija Joakim Noah peab minema õlaoperatsioonile, millest taastumiseks kulub meeskonna teatel 4-6 kuud. Seega on 30-aastase prantslase hooaeg ilmselt läbi.

Noah võitles Eesti aja järgi laupäeva varahommikul peetud matšis Dallas Mavericksi tsentri JaVale McGeega ja Noah' õlg tuli liigesest välja. Noah oli sel hooajal sama probleemi tõttu vahele jätnud kolm nädalat ja tuli väljakule tagasi alles 11. jaanuaril. Seekordne vigastus oli eelmisest hullem ja vajab operatsiooni.

Viimastel aastatel harva Prantsusmaa koondist esindanud Noah osalemine Rio olümpiamängudel muutus seinisest veelgi kahtlasemaks. Lisaks võis Mavericksi vastu peetud kohtumine olla Noah jaoks Bullsi särgis viimane, sest Noah'st saab vabaagent ja klubi ei pruugi tal enam tulevikus suurt rolli näha.

Video Noah' vigastusest:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles