Videoülevaade: EMT ja Elioni muutumine Telia Eestiks; vaata järele ka pressikonverentsi

, Digitarga toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telia Eesti logo.
Telia Eesti logo. Foto: Telia Eesti

Esimese uue valguslogo sai 20. jaanuari esimestel minutitel Telia Eesti peakontor Valgel tänaval Tallinnas – nii käivitus ööläbi toimunud aktiivne sagimine nii Telia kontorihoonetes kui ka kaubanduskeskustes asuvates esindustes, et hommikuks kõik uude brändingusse ja värvidesse saaks. Tehnoloogiaportaal Digitark tegi sellest ööst ja järgnevast päevast põhjaliku online-blogi ja videoülevaate.

2014. aasta septembris ühendasime Eesti juhtivad tehnoloogiaettevõtted EMT ja Elion, liites mõlema ettevõtte tugevused ja töötajate kompetentsid, teatas Telia Eesti (senise Eesti Telekomi) juhatuse esimees Dan Strömberg 19. jaanuari õhtul Digitargale. "Ühinemise eesmärk oli lihtne – pakkuda klientidele valikuvabadust ja võimalust mõlema ettevõtte teenuste kasutamiseks."

Tema sõnul võttis ettevõte liitumisel selge suuna – luua uue põlvkonna IT- ja telekommunikatsiooniettevõte. "Kuigi oleme alles selle teekonna alguses, on aeg keerata uus lehekülg Eesti telekomiturul ning tutvustada meie arengu värskemaid uudiseid: uut nime, nägu ja sellega kaasnevaid suurepäraseid pakkumisi klientidele (märksõnadeks rändlus, internet ja TV)."

Telia Eesti nägu on noortepärane, aktiivne ja värviküllane

Telekomi-ettevõttena teeb Telia Eesti kõik selleks, et olla nüüd veelgi lähemal oma kliendile, kinnitas Telia Eesti juhatuse esimees Dan Strömberg tehnoloogiaportaalile Digitark antud intervjuus. Ta sõnas, et uue logo värvikus vaid toetab uue generatsiooni telko-ettevõtte ehitamist.

“Me oleme astunud täna esimese sammu,” ütles Strömberg intervjuus Digitargale. “Klientide vajadused ja ootused on Telia Eesti tegevuse keskmes veelgi selgemalt sõnastatud, ettevõte pakub juba täna uut digitaalkogemust. Pakume seda uut kogemust nii eraklientidele kui ka äriklientidele,” sõnas ta.

“Me küll muutume ka sisemiselt, aga me teeme seda ju kõike ikkagi klientide vajadusi silmas pidades, töötades välja teenuseid, mis aitavad elada tervislikumalt, kvaliteetsemalt,” selgitas Strömberg muutuste perspektiivi. “Oleme võtnud parima EMT-st ja parima Elionist ning loonud ühe tervikliku ettevõtte.”

Strömbergi sõnul seisneb Eesti ilu selles, et siia on juba loodud keskkond, mis järgib igati e-ühiskonna põhimõtteid. “Peaksime seda teekonda jätkama, pakkudes lisaväärtust e-ühiskonnale, astudes järgmisi olulisi samme, viies teenuseid uuele paremale tasemele.”

Strömbergi sõnul arendab Telia Eesti teenuseid, mis on e-ühiskonna põhimõtetega seotud, lähtudes sellest, kuidas me elame, kuidas me töötame ning kuidas me arendame ettevõtlust. “Ilma tehnoloogiliste piirideta – enam ei ole vahet, kus me neid teenuseid kasutame ja millises võrgus, seega oleme järjest sõltumatumad asukohast ja tehnoloogiast.”

Telia Eesti uusi põnevaid ja kasulikke pakkumisi klientidele on juba näha ka tänavapildis

Dan Strömberg ütles pressikonverentsil, et Telia soovib olla kliendile veelgi lähemal, pakkuda uusi lahendusi just kliendi soovist ja vajadusest lähtudes, olenemata ajast, kohast või seadmest. "Soovime olla uue põlvkonna telekomi-ettevõte," sõnas ta.

Hea uudis klientidele: roaminguteenus läheb Mobiilse elu pakettides automaatselt aktiivseks ning Skandinaavia- ja Baltimaades muutub mobiilse interneti kasutamine rändlustasudevabaks. Jääb üle kontrollida vaid rändlusteenuse staatust telefonis. Soodsamate andmeside hindade nimel on Telial ka päeva- ning nädalapaketid.

Telia arved on võimalik liita üheks. Selleks tuleb kliendil oma soovist teada anda, kuna klientide soovid on erinevad ning vaikimisi tulevad arved eraldi.

Mahupiiranguta Mobiilse interneti pakett kehtib konkreetses asukohas ning on mõeldud klientidele, kelleni  kaabel ei ulatu. Lisaks on võimalik koduses teleris kasutada ka minuTV teenust, mille televiisoris kasutamiseks on tarvis digiboksi.

Loe pikemalt ja vaata kõiki videoülevaateid Digitargast!

VAATA JÄRELE! Telia Eesti pressikonverents 20. jaanuaril kell 11

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles