Päevakäpp: Karismaatiline Käpik

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käpik.
Käpik. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu/Facebook

Käpik jõudis Kasside Turvakoju koos oma õega - kelle puhul oli saatusel omad plaanid - nüüd peab Käpik elama täiel rinnal mõlema eest.

Seiklushimuline kass on väga uudishimulik ja armastab üle kõige inimesi aidata. Päeval hoiab usin Käpik teistel kassidel silma peal, et neil lõbus oleks. Koos hoolitsetakse selle eest, et diivani alla ühtegi tolmurulli ei jääks. Õhtul poeb Käpik inimesele kaissu: ta armastab väga inimestega suhelda ning kaisutamise ajal pistab Käpik sabaotsa suhu ja asub seda lutsutama.

Käpik on väga eeskujulik, sest saab aru, et teda kutsutakse ning temaga räägitakse. Nii arutab Käpik hoiuperenaisega läbi kõik päevased sündmused ja natuke tulevikkugi. Kassiplika eeskujulikkusest räägib ka kinnipidamine suuhügieeni reeglitest: Käpik käib koos hoiuperenaisega hambaid pesemas. Uus perekond ei pea iialgi muretsema hambaaukude pärast, sest usin Käpik annab kohe teada, kui mõni hammas pesemata jääb.

Käpiku kohta saab lisainformatsiooni kirjutades aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles