Ligi Tabasalu kohta: kas keegi tegi nalja?

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haridus- ja teadusminister Jürgen Ligi.
Haridus- ja teadusminister Jürgen Ligi. Foto: Eero Vabamägi

Haridus- ja teadusministeerium loodab, et Tabasalu ühisgümnaasiumis oli tegu kommunikatsioonihäirega üritust korraldanud vallas ja koolis, minister Jürgen Ligi kinnitas, et koolielu on mõtet näha ainult loomulikus olekus.

Haridus- ja teadusminister Jürgen Ligi kirjutas Facebookis, et õhtul hakkasid talle tulema sõnumid, et lapsed pannakse ministri pärast klassi kinni ja neid ei lasta kojugi.

«Kes kus sellisele mõttele tuli? Keegi tegi nalja? Kas järgmine mõte on fassaadide ja puude värvimine? Koolielu on mõtet näha ja näidata ainult loomulikus olekus ja loodetavasti nii plaanitigi,» ütles Ligi.

Haridus- ja teadusministeerium kinnitas, et neil on alati hea meel saada osa koolide tavalisest elurütmist. Varasemast ajast nad sellist asja õnneks ei tea. «Minister ja meie teised kolleegid käivad ju koolides pidevalt külas ja igapäevane koolielu on alati läinud rõõmsalt edasi,» lausus HTMi kommunikatsiooniosakonna juhataja Argo Kerb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles