Lugeja küsib: miks moodustab veerandi Valla juustuvorstist tarretiselaadne ollus?

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valla juustuvorst
Valla juustuvorst Foto: Lugeja foto

«Miks on ligi veerand Valla juustuvorstist hoopis tarretiselaadne ollus ning mis seda tekitab?» uurib Tartust pärit lugeja vorsti kohta, mille realiseerimistähtajaks oli pakendil märgitud 28.02.2016.

Vorsti realiseerimiskuupäev.
Vorsti realiseerimiskuupäev. Foto: Lugeja foto

Vastab HKScan Estonia toiduohutusjuht Anu Kruusimägi.

Meil on väga kahju, et meie tootega selline kahetsusväärne asi juhtus. Kuna toodete kvaliteet ja maitse on kõige olulisemad kriteeriumid meie toodete juures, siis sellest tingituna degusteerime igal hommikul kõiki eelmisel päeval toodetud tooteid. Kahjuks antud toode ei sattunud kvaliteedikontrolli käigus valimisse.

Toote sellise välimuse võis põhjustada rasvane tooraine, mõne koostisosa vale kaalumine või liigne kuumutamine. Kindlasti ei ole see toode sellisel kujul kvaliteetne ning seetõttu palume tarbijal ühendust võtta meie klienditeenindusega meiliaadressil klienditeenindus@hkscan.com.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles