Fotod ja video: Pelgulinna elanikud nõuavad linnalt korralikku lumetõrjet

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sotsiaaldemokraadist Tallinna volikogu liige Jaak Juske annab täna Tallinna kommunaalametile üle pöördumise 85 Pelgulinna Õle tänava elanikult, kes nõuavad, et linn ei blokeeriks lohaka lumetõrjega neid väheseid parkimiskohti, mis eelmisel aastal pärast tänava remonti alles jäid.

Seoses uue parkimiskorraldusega, mille järgi parkimine Õle tänava alguses on lubatud ainult ühel tänavapoolel, palume Tallinna linnal vastavalt korraldada ka tänavapuhastus ja lume äravedu. Oleks viisakas, kui tänavapuhastuse autod ei lükkaks lund pargitud autodele ja parkimiskohtadele. Teine tänavapool on autodest täiesti vaba. Oleks mõistlik koguda lumi just sellele tänavapoolele,» seisab elanike pöördumises.

Jaak Juske sõnul on linna lohakata lumetõrje tulemusena laekunud sarnaseid kaebusi ka teiste Pelgulinna tänavate elanikelt. «Loodetavasti võtab linnavalitsus elanike muret kuulda ja annab lumetõrjega tegelevate firmadele korralduse oma tööd läbimõeldumalt teha,» lisas Juske.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles