Tartu Rocki tabas võidumängus järjekordne tagasilöök

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Doronin.
Marek Doronin. Foto: Kristjan Teedema

Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskond alistas küll täna kindlalt TTÜ, kuid jäi ilma järjekordsest mängijast, kui vigastada sai Marek Doronin.

Ilma mitme põhimeheta TTÜ vastu mängima sõitnud Rock jäi juba mängu teisel minutil Doroninist ilma, kui ta õnnetult kaasmängija jalale maandus ning hüppeliigest vigastas. Sellega oli Rocki pikaajalise mängumehe jaoks tänane kohtumine lõppenud.

Meeskonna peatreeneri Gert Kullamäe sõnul võis tänase 92:57 võiduga rahule jääda, kuigi Doronini vigastuse asjus on tulevik veel ebaselge. «See oli tõeline meeskonna võit. Täna sujus mäng väga hästi, vanemad mehed olid hingega asja kallal ja noored sulandusid ks hästi mängu. Sisuliselt esimese poolajaga otsustasime mängu ära. Tõrvatilgaks on muidugi Marek Doronini vigastus ja eks näis, kauaks ta peab platsile eemale jääma,» nentis Kullamäe Rocki kodulehe vahendusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles