Pildid: Haruldane vaatepilt! Estonia kontserdimajas kohtusid mood ja ooper

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

22. jaanuaril toimus Estonia kontserdisaalis erakordne muusikaline moeetendus «Mood on ooperis», mis ühendab ooperigala ja glamuurse moesõu. Moe- ja ooperigala sünnib Eesti Riikliku Sümfooniaorkestri, rahvusvahelise ooperistuudio Baltic Studio Lirico ning Katrin Kuldma moemärgi Amanjeda koostööna.

Esimene moe- ja ooperietendus "Mood on ooperis" toimus 2015. aasta jaanuaris Kadrioru kunstimuuseumis. Ka siis esinesid rahvusvahelise vokaalstuudio Studio Lirico solistid ja esitleti kaubamärgi Amanjeda by Katrin Kuldma ooperist inspireeritud moekollektsiooni. Sündmuse kunstilisteks juhtideks olid Paolo de Napoli ning moekunstnik Katrin Kuldma, korraldajaks loominguline ühendus Kamber. Seekord toimub kontsert Eesti Riikliku Sümfooniaorkestri osalusel ja korraldusel. Ooperigalal kõlab muusika sellist ooperitest, nagu Rossini «Sevilla habemeajaja», Donizetti «Favoriit», «Armujook» ja «Lucia di Lammermoor», Verdi «Rigoletto», «Ernani», «Otello», «Traviata» ja «Sitsiilia vesprid», Bellini «Puritaanid», Puccini «Tosca», Cilea «Adriana Lecouvreur» ja paljud teised. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles